Welkom in mijn pottery house. De studio waar ik experimenteer met klei.
45
page-template-default,page,page-id-45,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode_disabled_responsive_button_padding_change,columns-3,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-619,elementor-page elementor-page-45
 

About Me

Hallo!

Welkom in mijn keramiekatelier, The Pottery House. De drang om ter creëren, te experimenteren en dit te delen met anderen heeft geleid tot de oprichting van dit atelier. 

Met keramiek bezig zijn is voor mij in de eerste plaats een ambacht. Het plezier van iets te maken met mijn handen. De transformatie van een brok klei naar een gebruiksvoorwerp en elke handeling die daarbij komt kijken.

Daarnaast haal ik veel voldoening uit het experimenteren met glazuren, het spelen met vormen en kleuren uit de natuur of met letters. Mijn inspiratie daarbij kan van overal komen en is eindeloos: de natuur, een droom, een reis, een mooi voorwerp 

Mezelf verliezen in het creatieve proces en de oneindige mogelijkheden en dan komen tot iets nieuws, een onverwacht resultaat is voor mij de ultieme ervaring. Deze zoektocht zonder einde is The Pottery House.

Opleidingen
Samenwerkingen – Verkooppunten

Brut Gemaakt: aperitiefschaaltjes moederdag cadeauboxen 

Madeleaf: kaarsenhouder cadeaubox

Ferme de Hesbaye: selectie kaarsen en vazen 

Champstore: schaaltjes voor degustatiehapjes

MoonOils: cadeaupakket artisanale zeepjes met zeepschaaltje “soap pretty”

Instagram