Koffiekop(pelt)jes. 2 koffietasjes die bij elkaar horen.
Koffiekop(pelt)jes. 2 koffietasjes die bij elkaar horen. Twee koffiekopjes die een boodschap meedragen. De kopjes horen samen, maar zijn bijna onafscheidelijk. Ze komen steeds samen in een mooie cadeauverpakking. De kopjes zijn ambachtelijk, lokaal, handgemaakt. Het zijn kwaliteitsproducten.
Koffiekop(pelt)jes, kopjes, tasjes
1630
page-template-default,page,page-id-1630,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode_disabled_responsive_button_padding_change,columns-3,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-619,elementor-page elementor-page-1630

Koffiekop(pelt)jes

Koffiekop(pelt)jes
Koffiekop(pelt)jes

Koffiekop(pelt)jes. 2 koffiekopjes die bij elkaar horen.

De koffiekop(pelt)jes zijn een uniek concept!

De kopjes worden gemaakt als setje en zijn (bijna) onafscheidelijk door de boodschap die ze meedragen. 

Deze koppeltjes komen er in het thema Valentijn, Moederdag, Verjaardag…Steeds in mooie cadeauverpakking.

Zo nu en dan komen er verrassingssetjes op de markt! 

De Kopjes zijn vervaardigd uit steengoedklei van Saint Aubin of Witgert. Met de oude slagstempels van mijn man zijn grootvader wordt de boodschap met de hand gedrukt. De kopjes worden biscuit gebakken op 980 graden in mijn Kittec gasoven. Daarna wordt de boodschap geaccentueerd met ijzeroxide. De binnenkant en een buitenrandje krijgen een laag glazuur. Als laatste worden ze opnieuw gebakken in de gasoven op 1250 graden.

De kopjes zijn er om cadeau te doen aan jezelf of iemand anders. Ze komen dan ook in een mooie persoonlijke cadeauverpakking met een unieke keramieken hangertje van The Pottery House.

Deze setjes zijn ambachtelijk, lokaal en met veel liefde gemaakt. Het is een kwaliteitsvol gebruiksvoorwerp, geniet er van!

Ze mogen in de vaatwasser!


Op Maat

Vind je deze koffiekop(pelt)jes geweldig en maak je er graag een volledig gepersonaliseerd cadeautje van? Dat kan! Neem even contact met me op en we bekijken samen wat er mogelijk is. Weet wel dat er een lange wachttijd is. Ik heb 4 bakcyclussen per jaar. Het is dus belangrijk dat je jouw cadeautjes tijdig bestelt.