Tweedaagse Workshop Pottenbakken - The Pottery House
1873
page-template-default,page,page-id-1873,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode_disabled_responsive_button_padding_change,columns-3,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-619,elementor-page elementor-page-1873

Tweedaagse Workshop Pottenbakken

Tweedaagse draaien en decoreren

  • Van 10 uur tot 16 uur
  • Prijs: 200 euro
  • 5 afgewerkte potjes inbegrepen
  • Inclusief: drank, koekjes en soep
  • Inschrijvingen via teresa@thepotteryhouse.be

Wil je een tweedaagse workshop pottenbakken in Hakendover/ Tienen volgen? Laat je  volledig onderdompelen  in het draaien en decoreren van potjes op de draaischijf.  Schrijf je dan snel in voor een tweedaagse workshop pottenbakken. Deze workshop is voor beginners en semi-gevorderden. We werken met maximum 4 draaiers. Hierdoor is individuele aandacht absoluut gegarandeerd en zal je sneller bijleren. De sfeer in het atelier is huiselijk. We draaien met uitzicht op de groene tuin en wanneer het warm genoeg is, kan het schuifraam open zodat we zo goed als buiten zitten.

Wat komt er aan bod?

Verschillende vormen leren draaien op de draaischijf – Afdraaien van de gedraaide stukken – Decoreren van de gedraaide stukken. Alles is mogelijk! Er kan gewerkt worden met kleislibs, kerftechnieken, sgraffito, uitsparingen met was, inlegtechnieken, stempelen, gebruik van natuurlijke materialen. Alles is aanwezig in het atelier om jouw creatieve ideeën uit te werken.

Voor 200 euro is er inbegrepen:

Het gebruik van de klei, het materiaal en de decoratieslibs.

5 stukken volledig afgewerkt (klei-bisuitbak-glazuur-glazuurbak).

Dranken en verse soep op de middag.

 

Volg me alvast op Instagram om op de hoogte te blijven van last minute plaatsen. 

workshop tweedaagse pottenbakken in Tienen
workshop tweedaagse pottenbakken in Tienen
workshop tweedaagse pottenbakken in Tienen